Rijvaardigheidstraining ‘Advanced’ 30/04/’23 en ‘Master’ 04/06/’23


De Riders Academy – Street Academy organiseert samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde de opleidingen ‘Advanced’ en ‘Master’ te Genk. De opleidingen starten om 09:00 uur en eindigen omstreeks 18:00 uur. Bij een ontbijt starten we met een stukje theorie om vervolgens oefeningen te doen op een afgesloten terrein van meer dan 14.000 m2.

Na de lunch doen wij een rondrit op de openbare weg waar wij de verschillende aangeleerde technieken zullen toepassen. Door de samenwerking met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde kunnen alle deelnemers genieten van een bijzondere korting.  Deze opleidingen kosten dan €99,- per deelnemer.

Nieuw voor 2023: Kom je samen als groep met vier motorrijders naar de opleiding, dan betalen slechts drie deelnemers; de vierde mag gratis de opleiding volgen.

De Master opleiding is voorbehouden voor motorrijders die de Advanced opleiding reeds gevolgd hebben. De opleiding verloopt volgens hetzelfde stramien doch de oefeningen zijn moeilijker en doorgedreven.

Alle motorrijders houder van een geldig rijbewijs, ongeacht het merk, kunnen de opleidingen bijwonen met eigen motorfiets.

Speciaal voor klanten van MOTOCARE zijn volgende dagen voorbehouden (Klik op de datum om je in te schrijven):