Onderhoud en herstellingen aan oude BMW’s bij Motocare


Elke motorliefhebber zal het ermee eens zijn dat ons mobiel (rijdend) erfgoed goed bewaard moet blijven! Er is gelukkig een toenemende aandacht en liefde voor onze klassiekers en oldtimers. 
De BMW-motorfietsen die dit jaar hun honderdjarig bestaan vieren hebben een rijk verleden. 
De zaakvoerder die meer dan 40 jaar geleden zijn eerste BMW bereed (R60/7) heeft samen met zijn team de nodige kennis en liefde voor deze oude beestjes. Het zijn allemaal pareltjes van techniek die natuurlijk de nodige kennis en aandacht verdienen om in een puike conditie te blijven. 

Onze werkplaats verricht (meestal in de wintermaanden) het nodige onderhoud en herstellingen aan deze motorfietsen. Na een druk motorseizoen met onze huidige hoogtechnologische tweewielers, weer terug naar de basistechniek en onderhoud van deze beauty’s.