Opleiding en training Bochtentechniek


De Riders Academy
organiseert ook dit jaar opnieuw een doorgedreven bochtenstage te Genk op het kartcircuit van Horensbergdam.  Dit is het langste kartcircuit van Europa.  Na een broodmaaltijd en een stukje theorie worden oefeningen uitgevoerd op het kartcircuit.  Opgelet dit is geen racecursus doch een specifieke opleiding voor een betere bochttechniek bruikbaar op de openbare weg.  Alle motorrijders, ongeacht het merk, houder van een motorrijbewijs kunnen deze opleiding volgen met eigen motor. Er is individuele begeleiding voorzien door ervaren instructeurs die werkzaam zijn bij de politie motoropleiding.

Opleidingen op onderstaande data telkens van 17:00 tot 21:30 u.

Kostprijs: 130,-

– inschrijven via mail naar Geerits.Luc@telenet.be

Data: 

         · Vrijdag 1 april 2022

         · Vrijdag 29 april 2022