Motoropleiding


Opleiding en training voor motorrijders

De Riders Academy organiseert samen met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde de opleidingen
‘Advanced’ en ‘Master’ te Genk. De opleidingen starten om 09:00 uur en eindigen omstreeks 18:00 uur. Bij een ontbijt starten we met een stukje theorie om vervolgens oefeningen te doen op een afgesloten terrein.  

Na de lunch doen wij een rondrit op de openbare weg waar wij de verschillende aangeleerde technieken zullen toepassen.  Door de samenwerking met de Vlaamse Stichting Verkeerskunde kunnen alle deelnemers genieten van een korting van 66,-.  Deze opleidingen kosten dan 99,- per deelnemers. 

De Master opleiding is voorbehouden voor motorrijders die de Advanced opleiding reeds gevolgd hebben.  De opleiding verloopt volgens hetzelfde stramien doch de oefeningen zijn moeilijk en doorgedreven. Alle motorrijders houder van een geldig rijbewijs, ongeacht het merk, kunnen de opleidingen bijwonen.

Inschrijven kan
via
www.readytoride.be bij
de Street Academy