Recreatief motorrijden toegestaan vanaf 04 mei!


Recreatief motorrijden is vanaf 4 mei weer toegelaten. Het Ministerieel Besluit dat volgde op de Nationale Veiligheidsraad van vorige vrijdag liet nog altijd twijfel bestaan. Met een Tweet bevestigde Minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken dat: “Vanaf 4 mei kan de motor gebruikt worden voor een buitenactiviteit. Dit betekent een rondrit die thuis start/eindigt zonder onderweg een bezoek te brengen aan hotspots of bezienswaardigheden en dit met een maximum van 3 motoren samen.”
Op 11 mei gaat, wanneer de toestand gunstig blijft evolueren, ook onze showroom/winkel weer open. Zoals het er naar uitziet, zullen mondmaskers een vaste verschijning worden in het straatbeeld. Husqvarna en KTM hebben dergelijke maskers opgenomen in hun Powerwear gamma!