Motortraining Motocare – KTM Riders Academy


Basiscursus motorbeheersing ‘Advanced’

De KTM Riders Academy organiseert speciaal voor klanten van Motocare een basiscursus motorbeheersing op zaterdag 4 april 2020.  Alle aspecten van het motorrijden komen aan bod.  Na een ontbijt met een stukje theorie worden verschillende oefeningen afgewerkt op een afgesloten terrein in Genk.  Na het middagmaal is een uitdagende rit voorzien waarbij meerdere aspecten van het motorrijden aan bod komen en waarbij tips en tricks gegeven worden.  Deze cursus is een must voor iedere motorrijder. Cursus start en eindigt in Genk van 09:00 tot 18:00 u.

Deze opleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.  Bij inschrijving via www.readytoride.be kost deze opleiding €99 in plaats van €165.

Doorgedreven motorbeheersing ‘Master’

Als vervolg van de Advanced cursus of voor motorrijders met veel ervaring en klanten van Motocare wordt op zondag 10 mei 2020 een doorgedreven cursus motorbeheersing ‘Master’ georganiseerd.  Na het ontbijt met een stukje theorie worden een aantal moeilijke oefeningen uitgevoerd op afgesloten terrein.  Na het middagmaal  is opnieuw een uitdagende rit voorzien waarbij meerdere aspecten van het motorrijden aan bod komen en waarbij tips en tricks gegeven worden.  Cursus start en eindigt in Genk van 09:00 tot 18:00 u.

Deze opleiding wordt gesubsidieerd door de Vlaamse overheid.  Bij inschrijving via www.readytoride.be kost deze opleiding €99 in plaats van €165.

Intensieve bochtenstage voor de openbare weg:

Na de succesvolle editie van 2019 zal de training ‘Intensieve bochtenstage voor de openbare weg’ opnieuw georganiseerd worden. Speciaal voor klanten van Motocare wordt deze training georganiseerd op vrijdag 15 mei 2020 van 16:00 u tot 21:00 u.  Er worden oefeningen voorzien op een afgesloten terrein om nadien op het kartcircuit van Genk, Horensberg deze oefeningen verder te verfijnen.  Er is ook nog een afsluitend luik voorzien op de openbare weg.  Deze training staat open voor alle motorrijders en alle merken van motorfietsen.  Training wordt uitgevoerd met de eigen motorfiets die technisch in orde en geldig verzekerd dient te zijn.  Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, snel inschrijven is de boodschap. Cursus start en eindigt in Genk.

Inschrijven en info via mail naar Geerits.luc@telenet.be.  Kostprijs 125 € inclusief broodje, drank, gebruik infrastructuur en deelnamecertificaat. Inschrijving is definitief na overschrijving op rekening nr. Belfius IBAN BE48 0688 9250 6727