MOTOCARE SERVICE IN GEVAL VAN TECHNISCHE PANNE


Geen start van het motorseizoen zonder de nodige voorbereiding van uw motorfiets die vaak uit een maandenlange winterslaap moet gewekt worden. Klassieke spelbreker bij de start van het seizoen is de batterij die het laat afweten.  Plan daarom ASAP de eventuele herstelling of ook het onderhoud van uw tweewieler. Motocare biedt de nodige service, niet enkel op vlak van onderhoud maar ook op vlak van transportmogelijkheden wanneer uw motor dient gedepanneerd te worden.

  • MERCEDES SPRINTER: accu defect, een lekke band? Ons speciaal uitgerust depannagevoertuig staat klaar om uw motorfiets in alle veiligheid te transporteren. Bel of mail ons om een juiste depannagekost te berekenen!
  • MOTORTRAILER: wil u graag de kosten beperken door uw motorfiets zelf te depanneren, dan kan u ook gebruik maken van onze motortrailer om uw motor binnen te brengen, en dit geheel GRATIS!
  • LEENMOTOREN: Motocare beschikt over een hele vloot van leenmotoren (8 stuks), speciaal bedoeld om het binnenbrengen van uw motor zo makkelijk mogelijk te maken! U hoeft niemand lastig te vallen…, u keert terug naar huis met één van onze leenmotoren en dat tegen een minimale kost : vervang BMW €15/dag of een vervang KTM €20/dag.
  • SHUTTLEDIENST: Ons BMW, KTM en HUSQVARNA cliënteel komt vaak van zeer ver voor onze gespecialiseerde diensten. Wie zijn motorfiets wil binnenbrengen en geen gebruik wil maken van de hierboven vermelde diensten, kan met onze shuttle dienst ’s avonds makkelijk tot Hasselt/Bilzen/Tessenderlo of Sint Truiden geraken. Gratis!