KTM 890 Adventure


Ben je op zoek naar een alleskunner? Dan ben je naar de juiste motor aan ’t kijken. Deze allroad middensegmenter is niet zomaar een allroad. Het is een KTM. Wil je comfortabel cruisen, dan kan dat perfect, wil je wat sportiever rijden, kan dat ook, want zoals elke KTM is ook deze KTM voorzien van een grote funfactor. KTM’s DNA is namelijk #ReadyToRace

De 890 Adventure zal je onmiddellijk weten te overtuigen met zijn heerlijk romige paralleltwin. Met zijn 100Nm koppel is deze paralleltwin prima laagtoerig te rijden. De sportieve rijders genieten van de laatste sprint die deze paralleltwin maakt wanneer je de toerenbegrenzer nadert. Voeg hier nog zijn preload adjuster aan toe en je krijg een echte alleskunner. 

Door zijn preload adjuster is de motor ook prima geschikt om gepakt en gezakt op reis te vertrekken. 

Rijd je ook ’s morgens en ’s avonds? Prima, de 890 Adventure is volledig uitgerust met ledverlichting waardoor hij je onder alle omstandigheden zal voorzien van voldoende licht en zichtbaarheid naar andere weggebruikers toe. Zijn kleuren-TFT-scherm is voorzien van een automatische dag- en nachtfunctie zodat het scherm altijd prima af te lezen is. Zet je het liever in de nachtstand, dat kan met 1 druk op de knop ingesteld worden. 

Kortom, met deze topmachine maakt elke rijder de Alpen en Pyreneeën onveilig. 😉

Actie geldig zolang de voorraad strekt. 

 Deze topmotor is reeds de jouwe voor 10.990 euro inclusief Tech Pack. 
Wat zit er in het Tech Pack: 

  • Cruise Control;
  • Quickshifter+ (op- en neerschakelen zonder te koppelen); 
  • Motor Slip Regulation; (zorgt ervoor dat het achterwiel niet teveel koppel krijgt (extra veiligheidsfunctie));
  • Rally rijmodus waarin je de gasrespons en tractiecontrole zelf kan instellen;