MOTOCARE officieel partnership BOSCH


Bosch is ’s werelds grootste ontwikkelaar en fabrikant van auto onderdelen. De meeste autofabrikanten maken in hun wagens gebruik van de onderdelen en componenten van Bosch. Bosch maakt namelijk bijna elk denkbaar auto onderdeel, van de computer (ECU) tot de ruitenwissers, van de accu tot het remsysteem. Het onderdeel dat in uw wagen wordt vervangen, is dus identiek aan het originele onderdeel.  

Een logisch gevolg is dat de ontwikkelaar van al deze technologieën  ook de juiste partner is om diagnose-apparatuur voor al deze componenten te voorzien. Met BOSCH diagnose-apparatuur kan men elke personenwagen en bestelwagen uitlezen en snel de correcte diagnose stellen.

De toestellen beschikken over intelligente foutopsporing, bieden ondersteuning bij herstellingen van alle merken en voeren onderhoudstaken uit.

Deze toestellen zorgen ervoor dat MOTOCARE AUTOCREW auto onderhoud op dealerniveau kan leveren.

  • Foutcodes uitlezen en wissen
  • Diagnose stellen
  • Onderhoudsschema per wagentype wordt voorzien
  • Onderhoudsindicator resetten en programmeren
  • Database van veel voorkomende pannes per wagentype is beschikbaar
  • Electrische schema’s per wagentype beschikbaar

Gezien de uitgebreide mogelijkheden die deze diagnoseapparatuur  biedt, voorziet Bosch voor elke partner een doorgedreven opleiding zodat de gebruikers de apparatuur voor de volle 100% kunnen gebruiken.

Het onderhoud of herstelling van uw wagen wordt dus met deskundigheid en kennis van zaken uitgevoerd!